Tapahtumat

Kuvaus

Vuoden 2024 leirit

Leiri-ilmoituksia ei ole vielä tehty tälle vuodelle.

Menneet tapahtumat

16.-18.6.23 Nuorten hevosten koulutus -leiri

5.-7.7.23 Heppa- ja luontoleiri lapsille ja nuorille

Ratsastusta, maastakäsittelyä, uimaretki ja paljon mukavaa puuhailua yhdessä. Yövymme ainakin yhden yön teltassa ja ruokailemme ulkona.

4.-6.8.23 Länkkäleiri aikuisille

25.-27.8.23 Joogaa ja hevosia -leiri

Joogaa ja kehontietoisuusharjoituksia, ohjaajana Nina Holmberg. Maastakäsintyöskentelyä ja ratsastusta, ohjaajana Johanna Hytönen.

15.-17.9.23 Valmennusleiri

20.5.23 Laura Tervon Kirkasta tavoitteesi -työpaja Juurelassa

Olisitko SINÄ kiinnostunut tutkimaan omaa nykyhetkeä ja kirkastamaan unelmia ja tavoitteita? Olipa kyse työstä, henkilökohtaisista haaveista, arjesta tai ihmissuhteista kirkasta tavoitteesi -työpajassa pääset luovia menetelmiä hyödyntäen sukeltamaan syvälle itseesi mielikuvaharjoitusten muodossa ja kuvittamaan unelmaelämääsi ja haaveitasi paperille.

Työpajan ohjaa Life Coach- ja ratkaisukeskeinen valmentaja Laura Tervo. Laura on tehnyt viimeiset kymmenen vuotta matkaa itseensä ja tutkinut ihmisyyttä itsessään. Laura haluaa auttaa myös muita löytämään yhteyden itseensä ja luomaan arjesta hiukkasen parempaa ja merkityksellisempää.

15.-16.4.23 Hevoset -messut Tampereella

Johanna ja Lucky Ranchin Anu Lampinen pitivät lännenratsastusnäytöksen sunnuntaina ja esittelivät toimintaa osastolla E 805.